7.jpg
8.jpg


Produsul descoperit de DU PONT, in anul 1938 care poarta numele de TEFLON face parte dintr-o clasa de polimeri parafinici cu calitati chimice extraordinare, coeficient foarte mic de frictiune si temperaturi maxime de utilizare undeva in jurul valorii de 200C, face ca acest produs sa fie comercializat sub diferite forme: semifabricate, bare, bucse, placi, folii, pur si in combinatii, sinterizat si benzi nesinterizate, disponibile in diferite culori si dimensiuni, fabricate de compania FLOUSEALS s.p.s. conform DIN si sunt autorizate de DVGW, BAM, FDA.

Garniturile hostaflon, utilizate in special in industria chimica la aplicatii pretentioase din punct de vedere al mediului si instalatii emailate, fac parte din gama de produse Perfect Seal.

Teflonul expandat sub forma de benzi autoadezive utilizat in orice aplicatie, flanse unde temperatura este cuprinsa intre - 200C si 260C, presiuni mari (200 bari) si indiferent de mediu. Cu certificatele DVGW si BAM, teflonul expandat este ideal in multe aplicatii pe flanse. 

Detalii tehnice
Descarcare cataloage